Охридски Бисер за секоjа дама

Whisper


„На жената и требаат низи и низи од бисери.“

-Коко Шанел


Накитот претставува најсоодветно дополнување на женската убавина. Ретко која жена не го обожава и посакува и ретко која жена не сака да добива внимателно и со вкус избрани подароци. За овој 8ми Март ја решивме Вашата дилема што да и подарите на Вашата драга особа.

28534271_2075465535804479_1459658986_n

Најубавиот накит кој претставува вечна класика е токму бисерот. А ние сме горди што го имаме Охридскиот Бисер како македонски бренд кој скоро еден век ја надополнува убавината на дамите низ целиот свет. За овој 8ми март да се погрижиме тоа да бидат што повеќе дами во нашата земја.

Благодарение на семејството Филеви од Охрид, доследни на традицијата но во тренд со модните збиднувања и потребите на современата жена, бисерите комбинирани со филигран, маркизет и други елементи може да бидат дел од Вашето секојдневие. Научете повеќе за историјата и Тајната на Охридскиот Бисер.

View original post 304 more words

One thought on “Охридски Бисер за секоjа дама

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.