Авантура преку океан

For English please click here. Како семејство многу сакаме да патуваме. Бидејќи децата се сѐ уште мали вообичаено посетуваме поблиски дестинации. Овој пат одлучивме да направиме нешто возбудливо, предизвикувачко патување, авантура: патување преку океанот со 14 месечно бебе и 7 годишно дете. Пред самото патување еден по еден сите се разболевме. На крајот имавме само [...]