Што научив од една година блогирање

Што научив од една година блогирање

Пред една година го создадов Whisper - блог за патување и животен стил. Верувајте воопшто не изгледаше како што изгледа денес. Во текот на таа една година еволуираше со што ги опфати и другите платформи на социјалните мрежи, како и оваа веб страна. Со текот на времето растеше и се менуваше, исто како и јас. [...]

Авантура преку океан

For English please click here. Како семејство многу сакаме да патуваме. Бидејќи децата се сѐ уште мали вообичаено посетуваме поблиски дестинации. Овој пат одлучивме да направиме нешто возбудливо, предизвикувачко патување, авантура: патување преку океанот со 14 месечно бебе и 7 годишно дете. Пред самото патување еден по еден сите се разболевме. На крајот имавме само [...]